Cégünkről

A Szárazjég Kft. 2006-ban kezdte meg a szárazjeges tisztítással kapcsolatos tevékenységét. CégünkGáspár Béla ügyvezető, Szárazjég Kft. magyar magánszemélyek tulajdona. A Szárazjég Kft. által kínált szolgáltatások Magyarország egész területén igénybe vehetők.

A szárazjeges tisztítási szolgáltatást 2008-tól kiegészítettük szárazjég értékesítéssel, majd szárazjég házhozszállítással is. Kiszolgáljuk a nagy ipari partnereket és a lakossági vevőket egyaránt. A szárazjéghez igénynek megfelelően biztosítunk tároló dobozokat és konténereket is.

Tevékenységi körünket tovább szélesítettük egyéb tisztítási technológiákkal, a szárazjeges tisztítás mellett vállalunk nagynyomású vizes tisztítást, vizes szemcseszórást (JOS technológia), légtechnikai tisztításokat és konyhai zsíros elszívórendszerek tisztítását.
Egyéb, különleges tisztítási igényekre is próbálunk megoldást keresni együttműködő partnereink segítségével.

Szárazjeges tisztítógépek értékesítésével is foglalkozunk, magyarországi forgalmazói vagyunk a német gyártmányú SUB Jet szárazjégszóró gépeknek, garanciális időn belüli és azon túli szerviz hátteret is biztosítunk.
SUB Jet szárazjeges tisztítógépeink megvásárolhatók és bérelhetőek is, minden esetben tanácsadással segítjük partnereinket a megfelelő választásban.

2014-től magyarországi forgalmazói vagyunk a SkyVac ipari tisztítógépeknek, amelyek segítségével a padlószintről 12 m magasságig tisztíthatóak a csarnokok, egyéb épületek magasan elhelyezkedő részei. A SkyVac termékek ereszcsatorna tisztításra is kiválóan alkalmasak.

2018. januártól Németországban is beindítottuk cégünk testvérvállalkozását. A tevékenységi kör hasonló, mint a magyar cégnél, a szárazjeges tisztítás és a légtechnikai tisztítások lesznek a fő ágazatok. Szép ívű felfutást várunk a német vonalon is, hiszen 12 év tapasztalattal és a legjobb gépekkel végezzük tevékenységünket!

2020. márciusától beltéri helyiségek fertőtlenítését is vállaljuk a koronavírus (COVID-19) kapcsán. Irodák, gyártóüzemek, raktárak, szállodák, vendéglátóegységek és egyéb közösségi életterek gyors, hatékony fertétlenítése hidegködös eljárással.

2022. augusztusától szárazjég gyártással is foglalkozunk. Ügyfeleinket így rugalmasabban tudjuk kiszolgálni, és új szárazjéggyártó gépünkkel együtt már 3 berendezéssel készítjük a szárazjég különböző formátumait.

2023. januárjában új, bővített telephelyünkön várjuk ügyfeleinket. Nagyobb ügyfélparkoló, bemutatóterem várja az ügyfeleket, és még közelebb vagyunk a belvároshoz! Kollégáink számára jobb munka- és szociális körülményeket biztosítunk!
1095 Budapest, Soroksári út 108.

                                   KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!            MINDENT TISZTÍTUNK!

Szárazjég Forgalmazás
Szárazjég értékesítés

Szárazjég eladás többféle méretben, kis és nagy tételben.
Kiszállítás, szárazjég futár Budapesten és vidéken is! Szárazjég tároló dobozok és konténerek kölcsönzése, eladása.

Tovább
Tisztítási Technológiák
Tisztítási technológiák

A tisztítási feladatokhoz mindig a legmegfelelőbb módszert választjuk. Szárazjeges tisztítás, JOS technológia, légtechnikai tisztítások, SkyVac magas helyek tisztítása.

Tovább
Gépeladás Kölcsönzés
Gépeladás kölcsönzés

Szárazjeges tisztítógépek, SkyVac ipari porszívó 12 m carbon csővel, szárazjég gyártógép.
Szárazjeges tisztítógépek bérbeadása rövid- és hosszútávra. Szervizháttér, tanácsadás!

Tovább
Referenciák, fotók, videók
Referenciák, fotók, videók

Fotók, videók az ipari tisztítás minden területéről. Mi a különbség szárazjeges tisztítás előtt és után. 
Graffiti volt és nincs! Légcsatorna így és úgy. Oldtimerek alsó tisztítása veteránvizsga előtt.

Tovább