Tisztítógép eladás, kölcsönzés

A Szárazjég Kft. munkatársai 2014-től a német gyártmányú SUB Jet szárazjeges tisztítógépeket használják.
Az általunk forgalmazott szárazjeges tisztítógépek a legfinomabb szennyeződés eltávolításától kezdve a legdurvább ipari felhasználási területeken is megállják a helyüket. Gépeinket bérelheti rövid- vagy hosszútávra!
2006 és 2014 között Coldjet, Kärcher, Cryonomic és Icetech típusú szárazjeges gépeket is használtunk, így jelentős tapasztalattal rendelkezünk a szárazjeges tisztítógépek közötti különbségekről, előnyökről vagy hátrányokról. Az amerikai Coldjet gépeket 2008-tól kezdődően ma is forgalmazzuk!

A forradalmian egyszerű SkyVac magas tisztítógépeket Magyarországon és Németországban forgalmazzuk, illetve bérbeadjuk rövid- és hosszútávra is.
12 méter magasságig porszívózzon a földön állva, személyemelő, létra vagy állvány használata nélkül!
Szárazjeges tisztítógép forgalmazás

Szárazjeges tisztítógépek a Precíz-től a Jolly Joker-ig! Megvehető, bérelhető, pályázható!
SUB Jet gépek Németországból vagy Coldjet az USA-ból.  A Szárazjég Kft. által forgalmazott tisztítógépeket megtekintheti és díjmentesen kipróbálhatja telephelyünkön!  Előzetes egyeztetés szükséges! 

Tovább
SkyVac forgalmazás

12 méter magasságig a földön állva porszívózhat nehezen elérhető helyeket, épületek belső részeit, vagy akár ereszcsatornát. Nincs szükség állványra, emelőkosárra vagy létrára! Nincs munkahelyi baleset!
Tanácsadás, információ!  

Tovább
Szárazjég gyártógép forgalmazás

ColdJet gyártmányú szárazjég gyártógépek forgalmazásával és telepítésével is foglalkozunk.
Tanácsadás, információ!

         
Tovább
Bérelhető gépek

A Szárazjég Kft. által forgalmazott gépeket kölcsönözheti egy napra, egy hónapra, vagy akár egy évre is! Betanítás, tanácsadás!  

 

 

 
Tovább